Cuma, Mart 29, 2024

İlgili Haberler

Karabağ’da şehit düşen öğrenci anısına

- REKLAM -

Balıkesir Üniversitesi, Karabağ’da şehit olan öğrencisinin anısını yaşatacak.

Balıkesir Üniversitesinde öğrenim gördükten sonra ülkesine dönen ve Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarının kurtarılması için savaşırken şehit olan Azerbaycan Uyruklu Mammadagha Safarov için Üniversite Senatosu tarafından Şükran Beratı verilmesi kararlaştırıldı.

Şükran Beratında; “Azerbaycan toprağı Karabağ’ı düşman işgalinden kurtarmak için sınır bölgesinde vatanı, milleti, dini, devleti, istiklal ve istikbali uğruna canını feda eden, 2014-2019 tarihleri arasında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde öğrenci olan aziz şehit Mammadagha Safarov’u Bir Millet İki Devlet Anlayışı ile Türk Milletinin şehidi olarak kabul ediyor; bu duygu ve inançla, kahraman şehidimizi şükran, rahmet ve minnetle anıyor; aziz ailesine Balıkesir Üniversitesi Şükran Beratı’nı takdim etmekten onur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Balıkesir Üniversitesi Senato kararı ile ayrıca Mammadagha Safarov’un ismi, 2014-2019 yılları arasında öğrencisi olduğu Mühendislik Fakültesinde ek inada yer alan Konferans Salonuna verilecek.

Kaynak: Balıkesir Üniversitesi

- REKLAM -

Son Haberler

Türkiye ve İngiltere’de muhasebe sektörü ele alındı

SUBÜ Geyve MYO’da düzenlenen ‘Sektörle Buluşma’ programında ‘Türkiye’de ve İngiltere’de Muhasebe Sektörü’ konuşuldu. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Geyve Meslek...