Kent Meydanı’nda Dayanışma ve Birlik Mesajı
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı’nda düzenlenen iftar programında, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent öğrencilerle aynı sofrada buluştu. Programa çok sayıda vatandaşın yanı sıra üniversite öğrencileri de büyük ilgi gösterdi. Katılımcılar, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu hep birlikte yaşadı.
Rektör Kent’ten Anlamlı Açıklamalar
Ramazan ve Toplumsal Dayanışma
İftar öncesinde öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, Ramazan ayının toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir dönem olduğuna dikkat çekti. Bu tür buluşmaların öğrencilerle iletişimi ve üniversite-toplum bütünleşmesini desteklediğini vurguladı.
Belediyeye Teşekkür
Rektör Kent, öğrencilerle bir araya gelme fırsatı sunan bu anlamlı organizasyon için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Kent, Ramazan ayında paylaşma ve yardımlaşma kültürünü pekiştiren etkinliklerin toplumsal birlikteliğe değerli katkılar sağladığını belirtti.
Programın Sonu ve Anılar
İftar sonrası katılımcılar arasında samimi sohbetler gerçekleştirildi ve hatıra fotoğrafları çekildi. Program, bu anlamlı anların ardından sona erdi.



