SON HABER 10:39

Eğitim

14 Mart 2026 15:34

Aydın Valiliği’nde Enerji ve Doğal Kaynaklar Yatırımları Görüşüldü: Rektör Prof. Dr. Bülent Kent Katılım Sağladı

Aydın Valiliği’nde Enerji ve Doğal Kaynaklar Yatırımları Görüşüldü: Rektör Prof. Dr. Bülent Kent Katılım Sağladı

Aydın Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve il protokolü bir araya geldi.

Enerji Yatırımları ve Doğal Kaynakların Etkin Kullanımı

Toplantıda, Aydın’da yürütülen enerji yatırımları ile doğal kaynakların verimli kullanımı ele alındı. Bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Görüşmelerde, şehrin sürdürülebilir kalkınması için enerji sektöründeki güncel gelişmelerin önemi vurgulandı.

Bölgesel Kalkınma ve Üniversitenin Rolü

Prof. Dr. Bülent Kent, üniversitenin bilgi birikimi ve araştırma olanaklarıyla bölgesel projelere katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Diğer Gelişmeler

Tasarım : İletişim Fakültesi, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü

Uygulama & Kodlama : Bilgi İşlem Web Tasarım Grubu